Straipsnių paieška
2012-10-08

Karjera – dar vienas mitas

Kiekvienas iš mūsų siekiame būti paaukštinti pareigose, norime, kad mus įvertintų kolegos ir bosas. Ir tai yra puiku. Taip, tai yra puiku, jeigu jūs kryptingai mokotės, dirbate ir siekiate sąžiningai atlikti savo darbą.

Atliekant darbuotojų paieškas ir atrankas pastebėjome atsirandančias klaidingas karjeros supratimo tendencijas. Dažnai pirmas klausimas, kurį užduoda darbo ieškantis žmogus, yra apie būsimoje darbovietėje esančias karjeros galimybes. Iš pirmo žvilgsnio klausimas kaip klausimas. Deja, bet mažėja kandidatų, klausiančių apie pareigas, darbo pobūdį, besidominčių įmonės tradicijomis ar smulkiais darbais, kuriuos įmonėje galbūt reiktų atlikti. Kandidatus domina karjeros galimybės būsimoje įmonėje ir jei kompanijoje nėra paruoštas karjeros „pakilimo takas“, tai tokiomis įmonėmis dažniausiai nesidomima.

Retai kas susimąsto, kad karjera - tai mažų gerai atliktų darbų įvertinimas. Daugumoje įmonių yra poreikis turėti sąžiningų, atsakingų, uolių ir smalsių darbuotojų. Dažniausiai kiekvienam iš mūsų, atidžiai atliekant mums pavestą užduotį, natūraliai atsiveria puikios karjeros galimybės.

Tad galime pastebėti, kad karjeros pasiekia žmonės, kurie nuolat ugdo savo charakterį ir yra atidūs detalėms. Juk iš mažų detalių susideda dideli dalykai. Rytais pirmiausia reikia savo lovą pasikloti, kad dieną galėtume pretenduoti į pareigas skambiais pavadinimais.

Sėkmės ieškant svajonių darbo.

Jūsų vardas:
Daiva
geras :)
Martyna
Geras straipsnis :)
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...